Siyah İnci Oyuncuları

Siyah İnci Oyuncuları belli oldu ve dizide yer alacak isimler biri birinden değerli isimler. Bu isimlerden elbette başrol olanlar var ve bunların başında Hande Erçel, Berk Hakman ve Tolgahan Sayışman yer alıyor.

Siyah İnci oyuncuları arasında en dikkat çeken isimler şüphesiz başrol üçlüsü olacak ve bu isimlere eşlik edecek diğer oyuncular ile birlikte dizinin kadrosu da tamamlanmış olacak. Siyah inci Star Tv ekranlarında yer alacak bir dizi ve bir aşk hikayesini ekranlara taşıyacak. Dizide rol alacak diğer isimlerden bazıları ise Hüseyin Avni Danyal, Nurseli İdiz ve Burak Altay oldu. Bu isimler bile dizinin ne kadar iddalı bir dizi olduğunu daha şimdiden gösteriyor. Bu isimlere eklenecek isimler daha sonraki konularımız ile birlikte sizlere paylaşılacaktır.

Siyah İnci Oyuncuları


Tolgahan Sayışman ve Hande Erçel isimleri dizide aşk yaşayacak isimler olurken Berk Hakman ise dizinin kötü adamı olacak elbette. Tolgahan Sayışman dizide Kenan karakteri ile karşımıza çıkarken Hande ise Hazal karakteri ile karşımıza çıkacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Siyah İnci Canlı izle